Farmaceutski celekoksib

Celekoksib je nesteroidni protuupalni lijek (NSAID) koji se koristi u liječenju osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, akutne boli, bolnih menstruacija i menstrualnih simptoma, a koristi se i za smanjenje broja polipa debelog crijeva i rektuma u bolesnika s familijarnom adenomatoznom polipozom. .Svi trebaju kontaktirati: whatsapp: +8613378646535 emails: eleven11@chembj.com

Detalji o proizvodu

steroid store

Farmaceutski prah celekoksiba CAS: 169590-42-5

Kontaktirajte sve potrebe:

WhatsApp: +8613378646535

e-mail: eleven11@chembj.com


Naziv proizvoda: Celecoxib

Drugo ime: Celebrex; Celebra; COX-2 inhibitor

CAS br .: 169590-42-5

Test (HPLC): 99,41%

Izgled: Bijeli ili gotovo bijeli prah

Standard: USP, BP, CP, Enterprise Standard

Pakiranje: 1kg / vrećica od aluminijske folije; 20 kg / vreća; kao zahtjev.

Primjena: Koristi se za ublažavanje simptoma i znakova osteoartritisa, za ublažavanje simptoma i znakova reumatoidnog artritisa u odraslih te za liječenje akutne boli kod odraslih.


opisi:


Celekoksib je COX-2 selektivni nesteroidni protuupalni lijek. Koristi se za liječenje znakova i simptoma osteoartritisa, reumatoidnog artritisa, ankilozantnog spondilitisa, akutne boli u odraslih, bolne menstruacije i juvenilnog reumatoidnog artritisa u bolesnika starijih od dvije godine.


Nuspojave uključuju povećanje učestalosti glavnih vaskularnih događaja za 37%, koje uključuju nefatalni infarkt miokarda, nefatalni moždani udar ili smrt uzrokovane krvnim žilama. , opstrukcije ili gastrointestinalnog krvarenja kao u svim NSAID-ima.


Prijave:


Celekoksib se koristi za osteoartritis, reumatoidni artritis, akutnu bol, bolnu menstruaciju, ankilozantni spondilitis, te za smanjenje broja polipa u debelom crijevu i rektumu kod osoba s familijarnom adenomatoznom polipozom. Također se može koristiti u djece s juvenilnim reumatoidnim artritisom starijih od dvije godine i težine više od 10 kg (22 lb).


Za postoperativnu bol, ona je više ili manje jednaka ibuprofenu. Za ublažavanje boli, on je sličan paracetamolu (acetaminofenu). A kod osteoartritisa je acetaminofen prva linija liječenja OA.


Funkcija:


1) Koristi se za ublažavanje osteoartritisa Simptomi i znakovi.

2) Koristi se za ublažavanje simptoma i znakova odraslog reumatoidnog artritisa.

3) Koristi se za liječenje akutne boli odraslih osoba


Trebate znati


1, zajamčena kvaliteta:

Većina naših prah s USP razreda i sve s visokom čistoćom, uz visoku kvalitetu sirovina i napredne čiste radionice, kao i strogu kontrolu kvalitete, naši steroidni hormoni dobili mnoge dobre povratne informacije iz cijelog svijeta.

2, zajamčeno vrijeme dostave:

Možemo poslati pošiljku u roku od 12 - 24 sata nakon primitka uplate i

Dostava prema zahtjevu kupca

3, Isporuka zajamčena:

O: Uzmemo diskretan paket

B: Preporučit ćemo najsigurniji način dostave prema vašoj zemlji

C: Mi ćemo pokušati najbolje zadržati parcele sigurno, kao i jamstvo, ponovno policiju ako

Broj za praćenje se ne ažurira na mreži ili se prilagođava


S više od 15 godina iskustva izvoza steroidi širom svijeta, imamo visoku carinsku prolaznu stopu s prikrivenim paketom, a paketi će vam biti besplatni u slučaju da se zapljene. "Jamstvo isporuke, kvalitetna usluga" je naše obećanje za vas!


Kontaktirajte sve potrebe:

WhatsApp: +8613378646535

e-mail: eleven11@chembj.com

Steroid

Hot Tags: farmaceutski celecoxib, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja

Upit

You Might Also Like