Razlika između trenbolon acetata i trenbolon enanthate

- May 20, 2019-

Razlike između trenbolon acetata i trenbolon enanthate188


1: primarna razlika između trenbolon acetata i trenbolon enanthate je ester

2: Dok trenir E, koji sadrži relativno manje estera, dostigne vrhunac sporim tempom i polako napušta sustav, Tren A s više estera brže doseže vrhunac i brže napušta sustav

3: Tren A je bolji kada se radi o održavanju stabilne razine u krvi, osobito kada sportaši žele steći mišićnu masu i snagu kada slijede režim dijete.

4: Ljudsko tijelo lakše apsorbira veći postotak miligrama kada se ubrizgava u acetatni oblik, a ne u oblik enantata.

5: Poluvrijeme života: Trenbolon enantat ima duži poluživot od trenbolon acetata.

6: Doza je razlika

Priroda spoja trenbolona Doziranje (mg) Aktivni trenbolon u spoju
Trenbolon Enathate 100 mg 72 mg na svakih 100 mg spoja
Trenbolon acetat 100 mg 87 mg na svakih 100 mg spoja
Parabolan (trenbolon heksahidrobenzilkarbonat) 76 mg 50 mg na svakih 76,5 mg spoja

7: Za rezanje

Trenbolon Enanthate nije vrlo učinkovit za rezanje kao trenbolon acetat, još uvijek je relevantan u osiguravanju da su tjelesne masti dovedene do niskih razina. Hormon je jedan od najučinkovitijih steroida na tržištu koji su vrlo učinkoviti u rezanju.


8: Za punjenje

Trenbolon steroidi su učinkoviti za postizanje glomaznosti u svako doba godine. Oni koji koriste ovaj dodatak tijekom tog razdoblja i kombiniraju ga s vježbanjem postavljeni su kako bi se postigla velika tijela koja se sastoje od više mišića i manje masti.

Trenbolon Enanthate za glomaznost vrlo je učinkovit pod uvjetom da se koristi odgovarajuća doza. Učinkovitost Tren e vs tren a za glomaznost je gotovo ista. Razlika dolazi u stopi po kojoj svaki steroid uzima da bi počeo funkcionirati.


trenbolone enanthate

Zašto atheltes i profesionalni bodybuilders vole Tren A preko Tren E?

Budući da trenbolon enanthate ne rezultira stvrdnjavanjem mišića kao kod acetatne verzije. Dok je poznato da trenboloen promiče rezanje, enantatna verzija se koristi za dodavanje veličine mišića.

Početnici u svijet anaboličkih spojeva trebali bi se odlučiti za Tren A umjesto Tren E kako Tren Acetat brzo izlazi iz sustava. Međutim, enantatna verzija Tren rijetko se povezuje s noćnim znojenjem, nesanicom i pretjeranom agresivnošću i omogućuje sportašima da uživaju u optimalnim koristima moćnih steroida. Treni E manje je vjerojatno da će rezultirati u kašlju i biti manje zastrašujući, ali uporaba ovog steroida uključuje više strpljenja, jer rezultati mogu potrajati.

trenbolone acetate