Najbolji skupni steroidi

- May 20, 2019-

Najbolji steroid za punjenje ciklusa


Koje učinke možete dobiti od glomaznih steroida

 

B steking steroid   promicati sljedeće osobine:

Povećajte brzinu sinteze proteina

Povećajte zadržavanje dušika u mišićima

Povećajte učinkovitost hranjivih tvari

Poboljšajte glikogenolizu

Promovirati povećano oslobađanje IGF-1

Nosite jake anaboličke značajke

Promovirajte pristojnu androgenu aktivnost

Povećajte metabolizam


Top pet steroida za glomaznost: dianabol, trenbolon, anadrol, deca i testosteron.


1. Dianabol

 

Dianabol je bez sumnje najtraženiji steroidni steroid na planeti. Uglavnom zato što je to najsnažniji spoj na planeti za izgradnju iznimnih količina mišića u kratkom vremenu. To je također jedan od najboljih steroida za povećanje snage, što dovodi do učinkovitog vježbanja, a zauzvrat dovodi do bolje kvalitete dobitaka. Ne postoji ništa kao što je Dianabol za dodavanje 30 funti ili više u jednom ciklusu.

 

2. Trenbolon

 

Trenbolon je najmoćniji od svih anaboličkih steroida zbog svojih osobina gubitka masnoće. Trenbolon korisnik može steći čvrstu masu dok gubi težinu čak i uz malo ili nimalo prehrane.

 

Trenbolon je doista izvanredan spoj i koristan je tijekom punjenja i ciklusa rezanja. Tren može pomoći fit bodybuilderima s pravom prehranom i planom vježbanja od 20 do 25 funti u jednom ciklusu. Nudi niz pogodnosti, uključujući pojačano zadržavanje dušika, bržu i učinkovitiju sintezu bjelančevina, povećanu oksigenaciju zahvaljujući više crvenih krvnih stanica i sposobnost tijela da bolje iskoristi hranjive tvari koje konzumirate. To ga čini jednim od najomiljenijih steroida za opterećenje .


bulking steroids

 

3. Anadrol

 

Anadrol je vjerojatno jedini glomazni steroid koji se približava d-bolu u smislu snage i veličine dobitaka. Anadrol je savršen spoj za one koji žele dodati umjerenu količinu težine vrlo brzo. U prosjeku, korisnici navode dobivanje od 10 kilograma tijekom prva četiri tjedna korištenja prije nego što dođu do visoravni. Iz tog razloga, mnogi bodybuilderi inkorporiraju Anadrol u prednji dio svojih ciklusa kako bi " pokrenuli " svoje dobitke, a zatim upotrijebili drugi steroid - ili čak testosteron - za ostatak ciklusa.

 

4. Deca Durabolin

 

Deca durabolin je još jedan fantastičan spoj koji mnogi bodybuilderi koriste u offseasonu kako bi im pomogli da postanu ogromni. S decom, vaši mišići će biti puniji i deblji nego ikada prije.

 

Deca je jedan od najpopularnijih steroida u svijetu, i za dobar razlog. Ljudi koji ga koriste pravilno, uz razuman plan prehrane i vježbanja, mogu dobiti do 20 funti u samo 12 tjedana. Deca poboljšava sintezu proteina, što je biološki proces odgovoran za izgradnju mišića. Međutim, budući da je Deca više anabolički i manje androgeni od testosterona, to može učiniti učinkovitije i uz manje nuspojava od testosterona.

 

5. Testosteron

 

Testosteron bi trebao biti osnovna komponenta vašeg steroidnog stog, bilo da se nalazite u ciklusu dodataka za skupljanje ili rezanju steroida.

To je zato što je testosteron povezan s rastom mišića i gubitkom masnoće.

Međutim, Testosteron dolazi u različitim estrima kao što su Testosteron Enanthate (za glomaznost i održavanje mase), Testosteron Cypionate (za glomaznost) i Testosteron propionat (za rezanje), tako da morate biti oprezni da koristite pravi ester koji odgovara ciklusu u kojem se nalazite ,


Primjer ciklusa punjenja