Povijest XinHanga


Foshan Xinhang Bio-Tech Co Ltd nalazi u Guangdong, Naša compamy je sveobuhvatan i high-tech company.We su vodeći kineski dobavljač kemikalija specijalizirana za steroide, peptide sarms i drugih farmaceutskih međuprodukti.

 

Mi smo specijalizirana za visoku kvalitetu sirovih steroida u prahu, polugotova injekcija steroidnog ulja i peptida, koji se naširoko koriste u zdravstvenim proizvodima za bodybuliding, mišićne dobitke, gubitak težine, anti-bol i tako dalje.

 

Zahvaljujući našoj stručnosti u ovoj domeni, bavimo se ponudom niza steroida izvrsne kvalitete. Ponuđeni proizvodi testiraju se na različitim parametrima kvalitete kako bi se osigurala njihova visoka učinkovitost i čistoća. Štoviše, koristimo različite prikrivene ambalaže. Zahvaljujući svojoj visokoj razini čistoće, sigurne uporabe i visokih prosječnih stopa, naš sirovi steroid je visoko cijenjen na tržištu. Naša tvrtka uživa reputaciju zbog svojih visokih standarda kvalitete, niske cijene i ugodne usluge.

Foshan-Xinhang-

Naši proizvodi


Steroidi sirovi prah, steroidi gotovi ulje, peptidi, sarms, farmaceutskih proizvoda i drugih lokalnih anestezija prah

Steroids--raw-powder


Primjena proizvoda


Oprema za teretanu, sportska oprema, aditivi u hrani, lijekovi i fine kemikalije.


Tržište proizvodnje


Naša tvrtka ima neovisne uvoz i izvoz prava, proizvodi izvoze na inozemna tržišta s visokom kvalitetom i dobrom uslugom, uspostavljen dobar poslovni odnos s drugim zemljama u Europi, Americi, Aziji, itd. Sve osoblje će učiniti ustrajne napore da teže za izvanrednu kvalitetu, napraviti odličan brand i usluga na tržištu po prvoklasnim proizvodima.


Naša glavna tržišta uključuju Srednju i Južnu Ameriku, jugoistočnu Aziju, Srednju Aziju, Afriku, Bliski Istok, Istočnu Europu, Rusiju, a sve više i više regulativnih tržišta razvijaju se sve dok imamo duboko oranje i plijevanje.